JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22
Ångest

Ångest

Vad är egentligen ångest? Hur känns det? Och hur blir det? Är ångest en känsla? Vad kan göra att det blir bättre och lättare?

Här hittar du tankar, fakta och berättelser om ångest.

 • Berättelser

  Tjej blickar ut över solnedgång

  Krossade förväntningar

  Som många andra maskrosbarn har jag haft både bra och dåliga somrar på grund av min familjesituation. Alla maskrosbarn har olika bagage och därför är även sommaren annorlunda för oss alla. Men det finns ofta en gemensam känsla i oss, den där orubbliga känslan av ångest. Ångest för att vi inte kan kontrollera vad som […]
  Läs vidare här
 • Podden

  ben i trapphus

  Ångest – vad hjälper?

  I förra avsnittet pratade Linn och Denise om vad ångest är och hur det kan kännas, men vad hjälper egentligen? I det här avsnittet får ni tips på vad man kan göra och hur man på bästa sätt kan hantera sin ångest. Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns sök på Maskrosbarnpodden!
  Läs vidare här
 • Podden

  Maskros i solnedgång

  Ångest i dessa tider

  Just nu är det väldigt många som upplever ångest på grund av den rådande coronapanemin. Vissa mer eller mindre än vanligt. Men vad är egentligen ångest? Hur känns det? Och hur blir det? Är ångest en känsla? Denise och Linn diskuterar. Lyssna på avsnittet här eller där poddar finns sök på Maskrosbarnpodden!
  Läs vidare här