JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Maskrosbarns partners

Vi vill rikta ett stort tack till alla företag som är med och möjliggör vår verksamhet så fler barn får rätt till sin barndom.

Vad säger våra partners?

 • 9,7/10

  ”Vårt stöd till Maskrosbarn bidrar till en positiv samhällsutveckling.”

 • 9,3/10

  ”Samarbetet med Maskrosbarn är uppskattat bland våra medarbetare.”

 • 9,2/10

  ”Samarbetet med Maskrosbarn stärker vårt varumärke.”

På Espresso House känner vi ett stort engagemang för unga människor. Vi anställer unga personer i våra caféer och varje dag möter vi barn och unga som besöker oss på fritiden. En del sitter ensamma, stannar länge, gör sina läxor hos oss och går inte hem som sina kompisar. Ensamhet och känslan av att stå utanför finns i många olika former i vårt samhälle och vi känner starkt för de barn som Maskrosbarn stöttar.

/ Stina Möller, Sverigechef Espresso House.

Huvudpartners
Visa fler
Verksamhetspartners
Visa fler
Partners
Visa fler
Företagsvänner
Visa fler
Stiftelser
Visa fler
 • Bli företagspartner

  Genom att bli företagspartner visar ni ert långsiktiga engagemang för att hjälpa barn med svåra hemförhållanden och stärka deras rättigheter i samhället. Att vara företagspartner innebär att ni stöttar oss finansiellt under minst ett år på en nivå som passar ert företag och era målsättningar.

 • Bli företagsvän

  Att bli företagsvän är ett snabbt och enkelt sätt att bidra till att barn med svåra hemförhållanden får hjälp och stöd för sin situation här och nu. I paketen ingår digitalt kommunikationsmaterial som ni kan använda i era egna kanaler för att sprida ert engagemang.

 • Ge en gåva

  Genom att ge en valfri summa i gåva till Maskrosbarn är ni med i kampen för alla barns rätt till sin barndom.