ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Jobb som gör skillnad

Letar du efter ett meningsfullt jobb? Vill du få erfarenhet av att jobba med barn och unga? Varmt välkommen till oss på Maskrosbarn! 

Hos Maskrosbarn får barn långsiktigt stöd, gemenskap och möjlighet att förändra sitt eget liv. Maskrosbarn arbetar dagligen för att ge barnen kunskap om sin situation och sina rättigheter. Tillsammans med barnen jobbar vi för att förbättra lagar, värderingar och system som påverkar deras liv.

Lediga jobb och ideella uppdrag

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb.

Ideella uppdrag

Just nu har vi inga lediga ideella uppdrag.

Håll dig gärna uppdaterad via Facebook, Instagram och LinkedIn där vi lägger upp lediga jobb och uppdrag.

Att jobba på Maskrosbarn

På Maskrosbarn jobbar vi för att förbättra uppväxtvillkoren för unga med föräldrar som har ett missbruk, en psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Verksamheten består av två områden – stödverksamhet och påverkansarbete. Här kan du läsa mer om oss.

Idag arbetar cirka 27 medarbetare heltid i vår verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. I vår stödverksamhet jobbar ytterligare ett hundratal timanställda som ungdomsledare på våra ungdomsgårdar, lägerledare på våra helg– och lovläger, coacher, samt som digitala kuratorer. Chatten bemannas av volontärer runt om i Sverige.

Frågor & Svar

Våra värdeord

Gemenskap
Trygghet
Glädje
Tillit
Visa fler

Här hittar du Maskrosbarn värdegrund och uppförandekod.