JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Jobba hos oss

Letar du efter ett meningsfullt jobb? Vill du få erfarenhet av att jobba med barn och unga? Varmt välkommen till oss på Maskrosbarn! 

Lediga tjänster

 • Stockholm

  Digital kommunikatör

  Vi söker en digital kommunikatör på projektanställning från september  2024– juni 2025 som vill stärka upp oss inom digital annonsering, innehållsskapande och engagemangsskapande kommunikation.

  Du har öga för visuell kommunikation och ett stort intresse för sociala medier och hur de funkar. Du kan hantera verktyg och program så som  InDesign, Photoshop och Premiere pro eller motsvarande.

 • Stockholm

  Projektledare företagsinsamling

  Vi söker nu en driven, självständig person med hög social kompetens som är duktig på att bygga relationer. Du kommer initiera nya och långsiktiga företagssamarbeten, t.ex. genom arbete med mötesbokning, telefonsamtal, mailutskick och nätverkande samt genomföra planerade aktiviteter, t.ex. hålla presentationer om Maskrosbarn för  företaget samt anordna och delta vid event.

Intresseanmälan

Lämna gärna din e-post via formuläret nedan så får du ett mail när vi har lediga tjänster, praktikplatser eller volontäruppdrag!

Håll dig gärna också uppdaterad via Facebook, Instagram och LinkedIn där vi lägger upp lediga jobb och uppdrag.

Håll mig uppdaterad!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy

Vi är topp 3 i Brilliant Awards - Årets arbetsgivare!

Vi är jättestolta över att vara en av finalisterna för utmärkelsen Årets arbetsgivare i Brilliant Awards – Employee Experience 2024 inom kategorin serviceorganisationer.

Utmärkelsen baseras 100% på data från våra medarbetarundersökningar. Det glädjer oss att vi har lyckats skapat en arbetsmiljö där medarbetare trivs och kan utvecklas. Att vara en av finalisterna i denna utmärkelse är ett fint kvitto på att våra insatser för en hög trivsel ger resultat.

Att jobba på Maskrosbarn

På Maskrosbarn jobbar vi för att förbättra uppväxtvillkoren för unga med föräldrar som har ett missbruk, en psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Verksamheten består av två områden – stödverksamhet och påverkansarbete. Här kan du läsa mer om oss.

Idag består Maskrosbarn av cirka 30 medarbetare som arbetar heltid och över 170 personer som jobbar deltid som ledare på våra ungdomsgårdar, lägerledare på våra helg– och lovläger , som coacher och som digitala kuratorer.  Chatten bemannas av volontärer runt om i Sverige.

Här hittar du Maskrosbarn värdegrund och uppförandekod.

Frågor & Svar

 • Måste man ha egen erfarenhet av att vara maskrosbarn för att kunna jobba hos er?

  Då identifikation är en del av vår metod har vi som krav att alla som jobbar inom stödverksamheten och har kontakt med ungdomarna som söker stöd hos oss har liknande erfarenhet som de unga vi stöttar. Övriga kontorstjänster kräver inte att du ha egen erfarenhet av att vara maskrosbarn.

 • Vilken typ av volontäruppdrag kan man söka hos er?

  Vår chatt bemannas av vuxna maskrosbarn som jobbar ideellt med att ge stöd åt ungdomar. Man kan även jobba som volontär på våra ungdomsgårdar i Stockholm, Malmö och Göteborg.

 • Tar ni emot praktikanter?

  Ibland har vi möjlighet att göra det. Håll utkik på vår hemsida och i våra sociala medier!

 • Jag bor varken i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Kan jag jobba på distans?

  Du kan jobba i vår chatt, som digital kurator eller på läger oavsett var du bor i landet.

 • Hur ofta rekryteringar ni till stödprogrammen?

  Vi brukar rekrytera minst en gång på våren och en gång på hösten till våra stödprogram. Håll utkik här och i våra sociala medier!

Våra värdeord

Gemenskap
Trygghet
Glädje
Tillit