JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Starta en egen insamling

Starta en egen insamling till förmån för Maskrobarn och ta hjälp av vänner, familj och bekanta att samla in pengar för barn som växer upp med svåra hemförhållanden.

Att starta en insamling är ett enkelt och roligt sätt att bidra till vårt arbete.  Du kan välja att starta insamlingen via vår insamlingsplattform eller via Facebook.

Det finns många anledningar och tillfällen då det passar extra bra att starta en egen insamling för ett välgörande ändamål. Fyller du år men har redan allt du behöver? Uppmuntra släkt och vänner att bidra till din födelsedagsinsamling istället! Ett annat populärt tillfälle är att starta en insamling i anslutning till ett framträdande som t.ex. föreläsning eller dans/sånguppträdande då många människor samlas och du har möjligheten att nå ut med budskapet från din insamling till en bred publik.

Ju personligare du gör insamlingen- desto fler engagerar sig! Du håller dig enkelt uppdaterad kring hur det går då flödet av gåvor visas i realtid.

Tillsammans ser vi till att fler barn får stöd för sin svåra hemsituation. Stort tack för ditt engagemang!

 

  • Via insamlingsplatform

    Starta enkelt en insamling via vår insamlingsplattform. Välj vilket projekt du vill stötta, gör insamlingen personlig och dela den med vänner och bekanta!

  • Via Facebook

    Det är enkelt att starta en insamling via Facebook. Logga in på ditt konto, följ instruktionerna och dela insamlingen med vänner och bekanta!

Tips och råd för en lyckad insamling

Berätta varför du valt att engagera dig
Berätta gärna varför du valt att starta en egen insamling till förmån för Maskrosbarn. Brinner du för barns rättigheter? Har du en särskild relation till Maskrosbarn? Är du själv ett maskrosbarn och önskar att vi hade funnits där för dig när du var liten? Anledningarna kan vara många, dela gärna med dig om varför vårt arbete är så viktigt för dig!

Ladda upp en bild eller video
Ladda gärna upp en bild eller video som gör att insamlingen förknippas med dig. Kanske är det en bild från när du själv var barn?

Dela din insamling
Dela din insamling till ditt nätverk genom sociala medier eller via privata meddelanden och mail. När du  ber om ett bidrag personligen är sannolikheten större att fler väljer att bidra.

Uppdatera dina vänner och givare om hur det går
Tacka dina givare som bidragit till insamlingen och uppdatera dem hur det går under tiden. Berätta gärna för dem när insamlingen är avslutad och vad slutresultatet blev.

Lycka till och stort tack för att du engagerar dig!