JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Välkommen till Maskrosbarn!

Vi finns här för dig som är mellan 13-19 år och känner att det är jobbigt hemma. Att våga ta kontakt med oss är ett första steg till att få hjälp och börja må bättre!

Har du en förälder som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt? Blir du utsatt för våld eller är din förälder elak mot dig?

Vi förstår hur det kan kännas att inte ha det bra hemma. Hos oss får du stöd av vuxna som också haft det jobbigt när de var unga, och du kan få träffa andra i din egen ålder som har en liknande situation som du. 

Alla våra stöd och aktiviteter är gratis.

Om det känns pirrigt att kontakta oss första gången, kan du börja med att chatta med oss anonymt. Du kan även sms:a, ringa eller maila oss så hjälper vi dig hitta det stöd eller den aktivitet som passar dig bäst. Vi har tystnadsplikt, vilket innebär att vi inte får lämna ut uppgifter om dig, eller föra vidare vad du berättat för oss till andra.

Vissa av aktiviteterna är kopplade till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, medan andra går att ta del av var du än bor!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig ♥︎

Låt inte dina känslor tynga ner dig - du är inte ensam

Du, just du, är värdefull och unik!

Har man en förälder som inte mår så bra kanske man inte får höra det så ofta som man borde.
Och det är lätt att glömma bort sig själv när man är fullt upptagen med att ta hand om andra, se till så att allt hemma fungerar och att alla i ens familj mår bra. Eller när man inte vill tänka på någonting alls. När allt är jobbigt och gör ont och man inte vill känna något. Då är det också svårt att känna att man är bra.

Men det är du. Du, just du, är fantastisk. Och vi på Maskrosbarn kommer fortsätta att säga det till dig så fort vi får chansen.

Vi ser fram emot att få kontakt med dig <3

Kontakta mig gärna

Har du frågor om våra stöd- hör av dig!
Visa fler