ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS

Hit går pengarna

Att ta emot och förvalta pengar från privatpersoner, stiftelser och företag är en förtroendefråga. Vi är tacksamma att ni ger oss det! Vi kan även stolt säga att 2019 gick 89 % av de insamlade medlen till verksamhetens ändamål.

Insamlade gåvor

Maskrosbarn ändamål är att arbeta med direkt stöd till målgruppen barns vars föräldrar har ett missbruk, psykisk ohälsa eller utsätter dem för våld. Maskrosbarn arbetar även opinionsbildande och med kunskapshöjande aktiviteter mot allmänheten, professionella som arbetar med barn och beslutsfattare.

Stöd och påverkan
Gåvor och insamlade medel möjliggör våra stödprogram och utvecklingen av dem. Givares stöd finansierar bland annat våra ungdomsgårdar och läger vilket möjliggöra att alla delar är helt kostnadsfria för barnen. Exempelvis bekostas all mat, alla aktiviteter, resor till och från läger samt en hög personaltäthet genom insamlade medel. Allmänhetens gåvor gör det även möjligt för barn att få stödsamtal med kuratorer och stöd från utbildade socionomer i kontakten med myndigheter.

Maskrosbarn arbetar med att förändra och förbättra vår målgrupps levnadssituation i samhället genom vårt påverkansarbete. Med hjälp av insamlade medel kan vi föra fram ungdomars röster och förändringsförslag genom rapporter, utbildningar, debatter och samtal med beslutsfattare. Läs gärna mer om våra rapporter och projekt.

Årsredovisningar och årsberättelser
Ta gärna del av våra årsredovisningar och verksamhetsberättelser.

Vill du läsa mer om vilka stöd, insatser och samarbeten vi jobbade med 2021, hittar du vår årskrönika 2021 här.

Har du frågor?
Kontakta vår givarservice donation@maskrosbarn.org.