HAR DU DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Engagera ditt företag - förändra barns liv

Som företagspartner är ni med och förändrar barns liv samtidigt som ni får möjlighet att samlas kring en viktig samhällsfråga som stärker ert varumärke, engagemang och företagskultur.

Göra skillnad i barns liv – bli företagspartner

500 000 barn i Sverige har en förälder som har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Dessa barn löper stor risk att utveckla ett eget missbruk eller psykisk ohälsa och de är även överrepresenterade bland de elever som går ut grundskolan utan gymnasiebehörighet.

Vi på Maskrosbarn vet att med rätt stöd och kvalitativa insatser ges de här barnen möjlighet att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid. Läs mer om vårt arbete här.

Vi samarbetar idag med flertalet företag inom en rad olika branscher – samarbeten som genererar bra synlighet för båda parter, stärker företagens varumärken och employer branding, ökar sammanhållningen bland personalen och viktigast av allt – bidrar till en positiv samhällsutveckling. (CSR-Corporate Social Responsibility)

”Det är många i vår organisation som både blir berörda, som själva känner igen sig eller som känner någon. Vi är både stolta och glada över att få vara med att medvetengöra, bidra och stötta Maskrosbarn.”
/Maria Anderberg, Espresso House

Tillsammans med våra partnerföretag anordnar vi aktiviteter och event, vi engagerar personalen genom föreläsningar, och tar fram insamlingskampanjer och produktsamarbeten. Vi skräddarsyr varje partnerupplägg för att passa just ert företag.

Jul på Maskrobarn

Vi är mitt uppe i en ekonomiskkris, omvärlden gungar och vi står inför en stundande jul. Barn som redan innan levde med svåra hemförhållanden har nu en ännu större oro för situationen i familjen.

Läs mer om vad vi på Maskrosbarn gör för barnen under julen.

Tryggt givande

Maskrosbarn är medlem i Giva Sverige som är en branschorganisation för tryggt givande. Vi tillämpar dess etiska kvalitetskod för insamling av medel från allmänheten.

Läs mer:
Verksamhetsberättelse 2021 (pdf) 
Hit går pengarna
Finansierings- och insamlingspolicy (pdf)
Giva Sverige

Bli företagspartner

Kontakta mig för mer information om partnerskap!
Henrik Carpelan
henrik@maskrosbarn.org 
073-516 58 75

Ge en julgåva

Många barn önskar att vi kunde hoppa över julen i år. Ge en företagsgåva så att vår stödpersonal kan finnas där för ännu fler barn när julen blir för tung att bära.

Ge en gåva

Starta en insamling

Starta en insamling i företagets namn och engagera dina kolleger i att tillsammans sprida insamlingen till vänner och affärspartners.

Starta insamling

Stort tack till våra företagspartners som är med och möjliggör vår verksamhet!

Huvudpartners
Visa fler
Företagspartners
Visa fler
Företagsvänner
Visa fler
Stiftelser och fonder
Visa fler