ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Bli företagspartner

Bli företagspartner och var med och långsiktigt förändra levnadsvillkoren för barn som lever i svåra familjeförhållanden.

Som företagspartner är ni med och förändrar barns liv och får samtidigt en möjlighet att samlas kring en viktig samhällsfråga som stärker ert varumärke, engagemang och företagskultur.

Ert stöd behövs

Ett partnerskap med Maskrosbarn innebär att ni är med och långsiktigt förändrar levnadsvillkoren för barn som lever i svåra familjeförhållanden. Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt partneravtal med gemensamma aktiviteter så som kampanjer, produktsamarbeten och föreläsningar. Vi har många exempel på lyckade aktiviteter som vi har genomfört tillsammans med våra partnerföretag.

500 000 barn i Sverige har en förälder som har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Dessa barn löper stor risk att utveckla ett eget missbruk eller psykisk ohälsa och de är även överrepresenterade bland de elever som går ut grundskolan utan gymnasiebehörighet.

Vi på Maskrosbarn vet att med rätt stöd och kvalitativa insatser ges de här barnen möjlighet att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid. Läs mer om vårt arbete här.

Tillsammans gör vi skillnad för barn som lever i svåra hemförhållanden – bli partnerföretag redan idag!

Vill du veta mer om samarbeten och partnerskap?

Kontakta Maskrosbarns samarbetsansvarige
Henrik Carpelan

Samarbetsansvarig
henrik@maskrosbarn.org 
073-516 58 75

Visa fler

Stort tack till våra företagspartners
som är med och möjliggör vår verksamhet!

Huvudpartner
Visa fler
Företagspartners
Visa fler
Företagsvänner
Visa fler
Stiftelser och fonder
Visa fler