JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Stötta Maskrosbarn

Tack vare de gåvor vi får kan vi fortsätta finnas där och ge stöd till barn med svåra hemförhållanden. Din gåva är viktigare än någonsin.

Swisha en gåva snabbt och enkelt till 900 79 64.  Det går också bra att använda bankgironummer 900-7964 för en överföring. Nedan hittar du fler sätt att ge en gåva på! Läs mer om hur vi använder de insamlade pengarna.

Har du frågor, kontakta givarservice@maskrosbarn.org.

För företag

Bli företagspartner
Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt partneravtal med gemensamma aktiviteter så som kampanjer, produktsamarbeten och föreläsningar. Läs mer om företagssamarbeten.

Starta en insamling
Starta en insamling i företagets namn och engagera dina kolleger i att tillsammans sprida insamlingen till vänner och affärspartners. Ni kan enkelt hålla er uppdaterade kring hur insamlingen löper på då flödet av gåvor visas i realtid.

Bidra genom att handla eller sälja via e-handel

Stötta oss genom att handla online
Köp böcker, skicka blommor eller boka en resa och bidra samtidigt till vårt viktiga arbete. När du handlar i en av de ca 250 anslutna e-handelsbutikerna, donerar butiken en del av pengarna till Maskrosbarn. Du betalar inget extra! Läs mer och bli ge-handlare.

Stötta oss genom att sälja på Tradera
Har du saker du inte längre behöver som någon annan skulle ha nytta av? Ge dina saker nytt liv och stötta samtidigt vårt viktiga arbete genom välja Maskrosbarn som förmånstagare för din auktion. Läs mer om hur du skänker via Tradera.

Testamentera till Maskrosbarn

En testamenterad gåva till Maskrosbarn möjliggör att fler barn som lever i svåra familjeförhållanden kan få en tryggare uppväxt och en möjlighet att forma sin egen framtid. Att testamentera är ett sätt för dig att förändra och fortsätta verka genom andra.

Att upprätta ett testamente behöver inte vara svårt men vi rekommenderar dock att en sakkunnig ser över det så att alla detaljer blir enligt dina önskemål. Har du frågor kontakta gärna givarservice@maskrosbarn.org.

Engagera dig

Vill du bidra till verksamheten genom att ge av din tid, är du varmt välkommen att söka ett uppdrag som lägerledare, coach eller volontär hos oss. Här hittar du våra uppdrag och lediga tjänster.

Du kan även engagera dig genom att skriva under våra valkrav. Håll dig gärna uppdaterad via Facebook, Instagram och LinkedIn där vi lägger upp lediga tjänster och uppdrag.

Stöd vårt arbete

Maskrosbarns arbete är viktigare nu än någonsin. Stöd vår verksamhet och bidra till barns rätt till en trygg barndom här och nu!

Ditt bidrag gör skillnad