ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Stötta Maskrosbarn

500 000 barn har en förälder som har ett missbruk, psykisk sjukdom, eller som utsätter dem för våld. Maskrosbarn arbetar med att ge barnen stöd, trygghet och en möjlighet att bara vara barn. Läs mer nedan hur du kan vara med och förändra barns liv.

Ge en gåva

Genom att ge en gåva till Maskrosbarn är du med och möjliggör vårt arbete så att fler barn som lever i svåra hemförhållanden kan få hjälp och stöd.  Du kan snabbt och enkelt ge en vanlig gåva, eller ge en present till någon genom att skicka ett av våra gåvobevis per post eller e-post. Du kan hedra någons minne genom en minnesgåva. Vill du vara med och långsiktigt förändra ett barns liv kan du välja att bli månadsgivare hos oss.

Du kan även engagera dig, dina vänner och bekanta genom att starta en egen insamling till förmån för Maskrosbarn.

Vill du Swisha en gåva kan du göra det till 123 467 34 55.  Det går också bra att använda bankgironummer 5758-9657 för en överföring. Har du frågor är du välkommen att kontakta givarservice på donation@maskrosbarn.org.

 

Bidra genom att handla eller sälja via e-handel

Stötta oss genom att handla online
Köp böcker, skicka blommor eller boka en resa och bidra samtidigt till vårt viktiga arbete. När du handlar i en av de ca 250 anslutna e-handelsbutikerna, donerar butiken en del av pengarna till Maskrosbarn. Du betalar inget extra! Läs mer och bli ge-handlare.

Stötta oss genom att sälja på Tradera
Har du saker du inte längre behöver som någon annan skulle ha nytta av? Ge dina saker nytt liv och stötta samtidigt vårt viktiga arbete genom välja Maskrosbarn som förmånstagare för din auktion. Läs mer om hur du skänker via Tradera.

För företag

Bli företagspartner
Ett partnerskap med Maskrosbarn innebär att ni är med och långsiktigt förändrar levnadsvillkoren för barn som lever i svåra familjeförhållanden. Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt partneravtal med gemensamma aktiviteter så som kampanjer, produktsamarbeten och föreläsningar. Läs mer om företagssamarbeten.

Starta en insamling
Starta en insamling i företagets namn och engagera dina kolleger i att tillsammans sprida insamlingen till vänner och affärspartners. Att starta en egen insamling är ett roligt sätt att bidra till Maskrosbarns arbete! Ni kan enkelt hålla er uppdaterade kring hur insamlingen löper på då flödet av gåvor visas i realtid.

Testamentera till Maskrosbarn

En testamenterad gåva till Maskrosbarn möjliggör att fler barn som lever i svåra familjeförhållanden kan få en tryggare uppväxt och en möjlighet att forma sin egen framtid. Att testamentera är ett sätt för dig att förändra och fortsätta verka genom andra.

Att upprätta ett testamente behöver inte vara svårt men vi rekommenderar dock att en sakkunnig ser över det så att alla detaljer blir enligt dina önskemål. Har du frågor kontakta gärna donation@maskrosbarn.org.

Engagera dig

Vill du bidra till verksamheten genom att ge av din tid, är du varmt välkommen att söka ett uppdrag som lägerledare, coach eller volontär hos oss. Här hittar du våra uppdrag och lediga tjänster.

Du kan även engagera dig genom att skriva under våra valkrav. Håll dig gärna uppdaterad via Facebook, Instagram och LinkedIn där vi lägger upp lediga tjänster och uppdrag.