ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS

Stötta Maskrosbarn

Var med och förändra barns liv!

5-6 barn i varje svensk skolklass har en förälder som mår psykiskt dåligt, har ett missbruk eller som utsätter dem för våld. Maskrosbarn arbetar med att ge stöd till de här barnen, ge dem ett sammanhang och förutsättningar till att bryta sitt sociala arv.

Gör din e-handel till ge-handel

Vill du stötta Maskrosbarn när du köper böcker, skickar blommor eller bokar en resa? Det kan du!

Vi samarbetar nämligen med 250 butiker online som varje gång du köper något donerar pengar till Maskrosbarn. Du betalar inget extra och handlar precis som vanligt. Med den viktiga skillnaden att ditt köp bidrar till stöd för barn med föräldrar som har ett missbruk, psykisk ohälsa eller som utsätter dem för våld.

Här kan du bli ge-handlare!

 

Swisha en gåva

Vill du swisha oss en gåva?
Swisha då en valfri summa till en gåva till 123 467 34 55.

Skriv gärna in en valfri hälsning eller märk gåvan med ”Maskrosbarn”.

Alla bidrag, små som stora, är varmt välkomna!
Tack!

Bankgiro

Ge en gåva till Maskrosbarn genom bankgiro.
Bankgironummer: 5758-9657.

Alla bidrag är välkomna, tack!

Testamentera till Maskrosbarn

En testamenterad gåva till Maskrosbarn möjliggör att fler barn som lever i svåra familjeförhållanden kan få en tryggare uppväxt och en möjlighet att forma sin egen framtid. Att testamentera är ett sätt för dig att förändra och fortsätta verka genom andra.

Att upprätta ett testamente behöver inte vara svårt men vi rekommenderar dock att en sakkunnig ser över det så att alla detaljer blir enligt dina önskemål. Har du frågor kontakta gärna donation@maskrosbarn.org.

 

Bli företagspartner

Bli företagspartner och var med och långsiktigt förändra levnadsvillkoren för barn som lever i svåra familjeförhållanden. Som partnerföretag är ni med och förändrar barns liv och får samtidigt en möjlighet att samlas kring en viktig samhällsfråga som stärker ert varumärke, engagemang och företagskultur. Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt partneravtal med gemensamma aktiviteter, exempelvis kampanjer, produktsamarbeten, seminarier och föreläsningar.

Kontakta gärna Henrik Carpelan så berättar han mer henrik@maskrosbarn.org, 073-516 58 75.
Vill ni ge en engångsgåva klicka då i menyn i högra hörnet och på ”Företagsgåva”.