JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Spring för Maskrosbarn - varje steg räknas

Har du planer på att springa ett lopp i år? Starta en insamling till förmån för Maskrosbarn!

Vad kul att du vill springa för alla barns rätt till sin barndom!

Läs tipsen nedan för att skapa de bästa förutsättningarna för din insamling. Själva insamlingen startar du via vår insamlingsplattform här.

 • Berätta gärna lite om vad du ska göra
  Skriv en kort text som du kan använda på insamlingssidan och när du kommunicerar till vänner och bekanta om din insamling. Berätta vad det är ni samlas kring och gärna varför du valt att göra detta till förmån för just Maskrosbarn.
 • Ladda upp en bild
  Ladda upp en bild eller logga som gör att insamlingen förknippas med dig.
 • Ladda ner kommunikationskitet
  Med bilder och text från oss kan du stärka upp kommunikationen och få fler att engagera sig. Du får tillgång till materialet efter att du startat insamlingen.
 • Dela insamlingen
  Dela insamlingen till ditt nätverk genom sociala medier eller via privata meddelanden och mail. När du ber om ett bidrag är sannolikheten större att fler väljer att bidra.
 • Uppdatera din omgivning och de som skänkt gåvor om hur det går
  Tacka givarna och uppdatera dem hur det går under tiden. Berätta även för dem när insamlingen är avslutad och vad ni gemensamt lyckades åstadkomma.

Det går bra att höra av sig till oss på givarservice@maskrosbarn.org om du undrar något eller vill ha hjälp att komma igång.

Lycka till och stort tack för ditt engagemang!

Vill du starta en annan typ av insamling/aktivitet som t.ex. en loppis eller konsert till förmån för Maskrosbarn kan du göra det här.