HAR DU DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Maskrosbarn i Malmö

Har du det jobbigt hemma?

På Maskrosbarn i Malmö har vi aktiviteter och stöd för dig som tycker att din föräldrar dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt. Hos oss kan du träffa en av våra kuratorer Amira eller Denise på stödsamtal eller komma till vår ungdomsgård, Torsdagsmys, där du får träffa andra ungdomar som också har det jobbigt hemma.

Välkommen till Maskrosbarn i Malmö!

Är du 13-19 år och har du en förälder som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt? Blir du utsatt för våld eller är din förälder elak mot dig? Du är inte ensam!

På Maskrosbarn kan du få stöd av trygga vuxna som också haft det jobbigt hemma när de växte upp och du kan också få träffa andra ungdomar som har det på ett liknande sätt som du. Här kan lyssna på avsnittet i Maskrosbarnpodden som handlar om vår verksamhet i Malmö.

Har du frågor till oss om vilken stöd du kan få, kan du kontakta oss via malmo@maskrosbarn.org eller sms:a/ring 070-025 00 25/Amira. Om du inte vill kontakta oss direkt kan du pröva att skriva i vår chatt, där kan du vara anonym. Chatten och öppettiderna för den hittar du i en pop-up ruta längst ner på sidan.

Hoppas att vi ses!

Chatta med oss

I vår chatt kan du skriva om det som du tycker är viktigt just nu – inga problem är för stora eller små. Chatten är ett bra första steg att börja prata om hur du har det och du kan vara anonym om du vill.

Chatta med oss

Få stöd av en kurator

Oavsett var du bor, kan du få prata med en kurator via telefon eller video. Vi lyssnar, stöttar och ger råd kring de frågor och funderingar du har.

Läs mer och boka tid

Besök Torsdagsmys

På vår ungdomsgård Torsdagsmys äter vi alltid middag tillsammans och gör någon rolig aktivitet efteråt. Vi har öppet i Malmö varje torsdag.

Läs mer och anmäl dig

Träffa en kurator

Träffa en kurator på vårt kontor i Malmö, eller där du önskar ses. Vi lyssnar, stöttar och ger råd kring de frågor och funderingar du har.

Läs mer och boka

Få hjälp av ett barnombud

Ett barnombud kan t.ex. följa med dig på möten till socialtjänsten och hjälpa dig att framföra det du vill säga.

Läs mer

Få en egen coach

Via socialtjänsten har du möjlighet att bli beviljad en coach hos oss under 1-3 år. Ni träffas en gång i veckan och varvar träffarna med roliga aktiviteter och samtal.

Läs mer om coachprogrammet

Vill du veta mer?

Skriv, sms:a eller ring till oss, vi vill gärna höra från dig!
Amira El Said

Ansvarig Barnombud, Torsdagsmys och kurator
070-025 00 25
amira@maskrosbarn.org

Denise Berendji

Ansvarig Coachprogrammet, kurator och barnombud
073-747 14 55
denise.b@maskrosbarn.org

Visa fler

Hitta till oss

Du hittar oss på Södra Promenaden 7. Ta buss 5, 31, 32 eller 100 från Malmö Centralstation och gå av på hållplats Studentgatan. Därifrån tar det ca 6 minuter att promenera. Obs! Du når vår ingång via en trappa på utsidan av huset, det står inget portnummer vid vår dörr.

Jag behöver komma hemifrån