ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Maskrosbarn i Malmö

Har du det jobbigt hemma?

På Maskrosbarn i Malmö har vi aktiviteter och stöd för dig som tycker att din föräldrar dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt. Hos oss kan du träffa en av våra kuratorer Amira eller Denise på stödsamtal eller komma till vår ungdomsgård, Torsdagsmys, där du får träffa andra ungdomar som också har det jobbigt hemma.

Välkommen till Maskrosbarn i Malmö!

Är du 13-19 år och har du en förälder som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt? Blir du utsatt för våld eller är din förälder elak mot dig? Du är inte ensam!

På Maskrosbarn kan du få stöd av trygga vuxna som också haft det jobbigt hemma när de växte upp och du kan också få träffa andra ungdomar som har det på ett liknande sätt som du.

Vi har fyra olika stödprogram för dig som bor i Skåne: ungdomsgård, stödsamtal, coachprogram och barnombud. Du kan även få hjälp digitalt via vår chatt eller en digital kurator.

Har du frågor till oss om vilken stöd du kan få, kan du kontakta oss via malmo@maskrosbarn.org eller via kontaktuppgifterna längre ner. Om du inte vill kontakta oss direkt kan du pröva att skriva i vår chatt, där kan du vara anonym. Chatten och öppettiderna för den hittar du i en pop-up ruta längst ner på sidan.

Här kan lyssna på avsnittet i Maskrosbarnpodden som handlar om vår verksamhet i Malmö.

Vårt kontor ligger på Ahlmansgatan 5 i Malmö.

Hoppas att vi ses!

Vill du veta mer?

Skriv, sms:a eller ring till oss, vi vill gärna höra från dig!
Dijana Dizdar

Tf. Malmöansvarig
076-721 02 67
Dijana@maskrosbarn.org

Amira El Said

Ansvarig Barnombud, Torsdagsmys och kurator
070-025 00 25
amira@maskrosbarn.org

Denise Berendji

Ansvarig Coachprogrammet, kurator och barnombud
073-747 14 55
denise.b@maskrosbarn.org

Visa fler

Jag behöver komma hemifrån