JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Har du det jobbigt hemma?

På Maskrosbarn i Malmö har vi aktiviteter och stöd för dig som tycker att din föräldrar dricker för mycket alkohol eller mår psykiskt dåligt.

Välkommen till Maskrosbarn i Malmö!

Är du 13-19 år och har du en förälder som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt? Blir du utsatt för våld eller är din förälder elak mot dig? Du är inte ensam!

På Maskrosbarn kan du få stöd av trygga vuxna som också haft det jobbigt hemma när de växte upp och du kan också få träffa andra ungdomar som har det på ett liknande sätt som du. Här kan lyssna på avsnittet i Maskrosbarnpodden som handlar om vår verksamhet i Malmö.

Frågor om vilket stöd du kan få?

Kontakta oss på malmo@maskrosbarn.org eller sms:a/ring 070-025 00 25/Amira eller 073-747 14 55/Denise. Du kan även skriva i vår chatt, där kan du vara anonym. Chatten och öppettiderna för den hittar du i en pop-up ruta längst ner på sidan.

Vi har tystnadsplikt, vilket innebär att vi inte får lämna ut uppgifter om dig, eller föra vidare vad du berättat för oss till andra.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vill du veta mer?

Skriv, sms:a eller ring till oss, vi vill gärna höra från dig!
Visa fler

Hitta till oss

Du hittar oss på Södra Promenaden 7. Ta buss 5, 31, 32 eller 100 från Malmö Centralstation och gå av på hållplats Studentgatan. Därifrån tar det ca 6 minuter att promenera. Obs! Du når vår ingång via en trappa på utsidan av huset, det står inget portnummer vid vår dörr.

Jag behöver komma hemifrån