ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Maskrosbarn i Göteborg

Har du det jobbigt hemma?

På Maskrosbarn i Göteborg har vi aktiviteter och stöd för dig som tycker att din föräldrar dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt.

Välkommen till Maskrosbarn i Göteborg!

Är du 13-19 år och har du en förälder som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt? Blir du utsatt för våld eller är din förälder elak mot dig? Du är inte ensam!

På Maskrosbarn kan du få stöd av trygga vuxna som också haft det jobbigt hemma när de växte upp men också få träffa andra ungdomar som har det på ett liknande sätt som du.

Har du frågor till oss om vilken stöd du kan få, kan du kontakta oss via goteborg@maskrosbarn.org eller via kontaktuppgifterna längre ner. Om du inte vill kontakta oss direkt kan du pröva att skriva i vår chatt, där kan du vara anonym. Chatten och öppettiderna för den hittar du i en pop-up ruta längst ner på sidan.

Vårt kontor ligger på Sten Sturegatan 36. Närmaste hållplats är Scandinavium där spårvagnarna 2, 6 och 8 stannar. Kommer du med spårvagn är det dock närmare att använda ingången på Skånegatan 19 (bakom hotell Scandic Opalen, bredvid Willys varuintag).

Hoppas att vi ses!

Chatta med oss

I vår chatt kan du skriva om det som du tycker är viktigt just nu – inga problem är för stora eller små. Chatten är ett bra första steg att börja prata om hur du har det och du kan vara anonym om du vill.

Läs mer

Få stöd av en kurator

Oavsett var i landet du bor, kan du få prata med en kurator via telefon eller video. Vi lyssnar, stöttar och ger råd kring de frågor och funderingar du har.

Läs mer och boka

Besök Torsdagsmys

På vår ungdomsgård Torsdagsmys äter vi alltid middag tillsammans och gör någon rolig aktivitet efteråt. Vi har öppet i Göteborg varje torsdag.

Läs mer om ungdomsgården

Träffa en kurator

Träffa en kurator på vårt kontor i Göteborg, eller där du önskar ses. Vi lyssnar, stöttar och ger råd kring de frågor och funderingar du har.

Läs mer och boka

Åk iväg på lovläger

Våra lovläger hålls under sommarlovet, höstlovet och jullovet. På lägren varvas typiska kolloaktiviteter som bad och spel med samtal och övningar som ger dig verktyg att må bra.

Läs mer och anmäl dig

Få hjälp av ett barnombud

Ett barnombud kan te.x. följa med dig på möten till socialtjänsten och hjälpa dig att framföra det du vill säga.

Läs mer

Delta på helgläger

Helgläger är till för dig som är placerad i familjehem i Göteborgstrakten. På lägren hittar vi på roliga aktiviteter tillsammans under fem helger per år. Ansökan görs via socialtjänsten – vi hjälper dig!

Läs mer om helgläger

Vill du veta mer?

Skriv eller ring till oss, vi vill gärna höra från dig!
Johanna Azar

Göteborsgsansvarig
076-721 02 70
johanna@maskrosbarn.org

Liv Hallgren

Kurator och barnombud
076-721 02 59
liv@maskrosbarn.org

Carolina Sandgren

Ansvarig helgläger och elevföreläsare
073-504 05 74
carolina@maskrosbarn.org

Therese Ferm

Ansvarig torsdagsmys och coach vid placering
076-721 02 69
therese.ferm@maskrosbarn.org

Visa fler

Jag behöver komma hemifrån