JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Stöd för ungdomar i Göteborg

På Maskrosbarn i Göteborg har vi aktiviteter och stöd för ungdomar som har det jobbigt hemma.

Välkommen till Maskrosbarn i Göteborg!

Är du 13-19 år och har du en förälder som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt? Blir du utsatt för våld eller är din förälder elak mot dig? Du är inte ensam!

På Maskrosbarn kan du få stöd av trygga vuxna som också haft det jobbigt hemma när de växte upp men också få träffa andra ungdomar som har det på ett liknande sätt som du.

Har du frågor till oss om vilket stöd du kan få, kan du höra av dig till goteborg@maskrosbarn.org eller via telefon/sms, kontaktuppgifterna hittar du längst ner. Om du inte vill kontakta oss direkt kan du pröva att skriva i vår chatt, där kan du vara anonym. Chatten och öppettiderna för den hittar du i en pop-up ruta längst ner på sidan.

Vi har tystnadsplikt, vilket innebär att vi inte får lämna ut uppgifter om dig, eller föra vidare vad du berättat för oss till andra.

Våra lokaler ligger på Sten Sturegatan 36. Närmaste hållplats är Scandinavium där spårvagnarna 2, 6 och 8 stannar. Kommer du med spårvagn är det dock närmare att använda ingången på Skånegatan 19 (bakom hotell Scandic Opalen, bredvid Willys varuintag).

Hoppas att vi ses!

Vill du veta mer?

Skriv eller ring till oss, vi vill gärna höra från dig!
Visa fler

En hälsning från ungdomsgården