JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Hedra med en minnesgåva!

Barn med en mörk tillvaro har rätt till ljus framtid. Med er minnesgåva kan vi fortsätta finnas där och ge stöd till barn med svåra hemförhållanden och driva frågor som rör barnens möjlighet till ett bättre liv. Nu under sommaren kan du endast få gåvokortet skickat till dig digitalt via e-post.

Frågor & Svar

 • Har ni ett 90-konto?

  Maskrosbarn innehar ett 90-konto och följer därmed Svensk insamlingskontrolls regler.

 • När skickas gåvokortet för minnegåvan?

  Har du beställt digital leverans får du/mottagaren gåvokortet på e-post direkt efter genomförd betalning. Fysiska gåvokort postas från oss inom 3 arbetsdagar, eller i god tid innan angivet begravningsdatum.

 • Varför kan man inte vara anonym när man ger en minnesgåva via hemsidan?

  Vi samlar in vissa uppgifter för att bl.a. kunna kommunicera vilka resultat gåvorna bidrar till och informera om vår verksamhet. Vill du inte bli kontaktad av oss kan du höra av dig till givarservice@maskrosbarn.org så tar vi bort dig från framtida utskick

 • Min kortbetalning går inte igenom - vad kan de bero på?

  Kontrollera att ditt bankkort inte är låst för köp på internet.

 • Måste jag ange ett begravningsdatum?

  Du behöver inte ange ett begravningsdatum. Vi använder informationen endast då du beställer ett fysiskt gåvokort så vi kan skicka det i god tid innan begravningen. Vet du inte begravningsdatum kan du bara ange dagens datum, så postar vi gåvokortet inom 3 arbetsdagar.

 • Vart kan jag vända mig med frågor?

  Du är välkommen att kontaka vår givarservice om du har frågor kopplade till gåvor givarservice@maskrosbarn.org.