JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Öka ungdomars delaktighet

Hur kan barn och unga göras mer delaktiga i processer inom just er verksamhet?

Kunskap direkt från målgruppen

Välkommen till en inspirerande utbildning som fokuserar på att ge kunskap direkt från målgruppen om hur ungas delaktighet kan implementeras och utvecklas inom just er verksamhet. Ni får ta del av konkreta tips och idéer direkt från unga om hur du kan arbeta med delaktighet och medskapande.

Ni får också ta del av varför ni ska arbeta med delaktighet, vad resultatet av detta blir samt ungdomars tankar om varför det är så viktigt för dem. Utöver detta kommer det även finnas tid för diskussioner och reflektioner.

De övningar vi gör fokuserar bland annat på teori kring barns delaktighet kopplat till barns rättigheter/lagstiftning, men också på deltagarnas egna tankar om barns delaktighet, organisatoriska möjligheter/hinder, värderingsövningar, idégenerering och mycket mer.

Kontakta mig för bokning!

Visa fler

Vill du veta mer?

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Föreläsningar och utbildningar

Vi erbjuder föreläsningar som ger kunskap, fördjupad förståelse och konkreta verktyg som kan hjälpa dig i arbetet med barn vars förälder har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Läs mer om våra olika föreläsningar och utbildningar under respektive kategori.