ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS

Jobba på Maskrosbarn

Maskrosbarn består av cirka 25 medarbetare som arbetar heltid och över 150 ledare, ungdomsledare, timanställda och volontärer. Maskrosbarn har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nedan ser du vilka tjänster och uppdrag vi söker just nu.

Lediga tjänster

Helglägerledare i Göteborg
Maskrosbarn söker dig som identifierar dig som maskrosbarn och vill engagera dig extra på helgerna som lägerledare i vårt stödprogram Helgläger. Helglägerverksamheten riktar sig till ungdomar som har ett behov av att komma hemifrån. Ungdomen deltar på fem helgläger under ett år i en miljö som erbjuder trygghet, värme och skratt. Läs mer om världens roligaste jobb här.

Coach i Stockholm och Norrtälje
Maskrosbarn rekryterar coacher i Stockholm och Norrtälje! Vi uppmanar särskilt dig som är intresserad och som bor i Norrtälje, Tyresö, på Värmdö eller Ekerö att söka då vi har ett stort lokalt behov. Uppdraget som coach innebär att du matchas ihop med en ungdom, ni träffas en gång i veckan. Varannan vecka har ni samtal baserat på Maskrosbarns stödmaterial, och varannan vecka hittar ni på roliga saker tillsammans. Läs mer om uppdraget här.

Ideella uppdrag

Volontär på ungdomsgården i Göteborg
Just nu söker vi volontärer till vår ungdomsgård Torsdagsmys i Göteborg. Har du ett stort engagemang? Är du nyfiken och öppen? Gillar du att arbeta med barn och unga? Läs då mer om uppdraget här.