ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS

Jobba på Maskrosbarn

Maskrosbarn består av cirka 25 medarbetare som arbetar heltid och över 150 ledare, ungdomsledare, timanställda och volontärer. Maskrosbarn har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nedan ser du vilka tjänster och uppdrag vi söker just nu.

Lediga tjänster

Vi rekryterar coacher i Skåne
Vill du ha ett extrajobb där du är med och förändrar unga människors liv? Uppdraget som coach innebär att du matchas ihop med en ungdom, ni träffas en gång i veckan. Varannan vecka har ni samtal baserat på Maskrosbarns stödmaterial, och varannan vecka hittar ni på roliga saker tillsammans. Läs mer om uppdraget här.

Vi rekryterar coacher i Stockholm och Norrtälje
Maskrosbarn rekryterar coacher i Stockholm och Norrtälje! Vi uppmanar särskilt dig som är intresserad och som bor i Norrtälje, Tyresö, på Värmdö eller Ekerö att söka då vi har ett stort lokalt behov. Uppdraget som coach innebär att du matchas ihop med en ungdom, ni träffas en gång i veckan. Varannan vecka har ni samtal baserat på Maskrosbarns stödmaterial, och varannan vecka hittar ni på roliga saker tillsammans. Läs mer om uppdraget här.

Ideella uppdrag

Volontär i vårt digitala stöd
Var med och förändra ungdomars liv – bli volontär i vår chatt! Har du själv vuxit upp med en förälder som har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsatt dig för våld? Mår du bra idag och har bearbetat din uppväxt? Sök då uppdraget som volontär i vårt digitala stöd. Läs mer här.