ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS

Jobba på Maskrosbarn

Maskrosbarn består av cirka 26 medarbetare som arbetar heltid och över 150 ledare, ungdomsledare, timanställda och volontärer. Maskrosbarn har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nedan ser du vilka tjänster och uppdrag vi söker just nu.

Lediga tjänster

Göteborgsansvarig – Göteborg 

Maskrosbarn rekryterar just nu till den spännande rollen som ansvarig för vår verksamhet i Göteborg! Vi söker dig som både är trygg och energirik som både vill förvalta och driva organisationen framåt. Vi vill att du är trygg med att arbetsleda kollegor och brinner för att samordna andra. Vi vill också att du är bekväm med att arbeta utåtriktat genom deltagande i nätverk, hålla presentationer och föreläsningar på givna teman. Läs mer om tjänsten här!

Bli coach i Stockholm

Just nu söker vi nya coacher i stockholmsområdet. Som coach matchas du ihop med en ungdom som du sedan träffar en gång i veckan under minst ett år, träffarna varvas mellan strukturerade samtal och roliga aktiviteter. Uppdraget innebär att du blir en viktig och trygg vuxen i ungdomens liv. Läs mer om här.

Ideella uppdrag

Just nu finns inga ideella uppdrag att söka. Håll utkik här eller i våra sociala kanaler så ser du när det dyker upp något!