ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS
coach

Få stöd av en coach

Vill du prata och få långsiktigt stöd av någon som förstår? Ansök om att få en egen coach!

Vill du prata och få långsiktigt stöd av någon som förstår?

Via vårt coachprogram kan du få stöd av en coach under 1-3 år. För att få en coach behöver du ansöka via socialtjänsten, det är de som beslutar om du kan få en coach, men vi hjälper dig gärna att ansöka. Coachen är ett vuxet maskrosbarn som vet hur det kan kännas att ha det jobbigt hemma.

Du och din coach träffas en gång i veckan i ungefär två timmar. Varannan vecka bestämmer ni helt själva vad ni vill hitta på; ni kanske fikar, gör aktiviteter du tycker är roliga eller pratar om det som du tycker är viktigt just då.  Den andra veckan pratar ni om olika teman som till exempel familj, dina rättigheter när du träffar vuxna, eller mål och drömmar du har för framtiden. Coachprogrammet finns i Stockholm och Skåne.

Coach vid placering utgår ifrån samma upplägg som coachprogrammet men riktar sig till dig som är placerad i familjehem. Programmet finns i Stockholm, Göteborg och Skåne.

För mer information, hör av dig till: aleksandra@maskrosbarn.org

Om coachprogrammet inte passar dig, kan du istället gå på stödsamtal hos en kurator. Kuratorsamtal kräver inte en ansökan via socialtjänsten. Läs mer om stödsamtal och Digital kurator.

 

Frågor & Svar

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig!
Aleksandra Janusik-Sandhu

Ansvarig Coachprogrammet
073-566 57 89
aleksandra@maskrosbarn.org

Visa fler