ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS
Jenny och UMO

Jenny och UMO

Nytt år och nytt avsnitt! Helen träffar Jenny som är kurator på en ungdomsmottagning i Linköping. Vi får lyssna till Jennys historia, lära oss vad en ungdom kan få hjälp med på en ungdomsmottagning och även höra hur det är att jobba på Maskrosbarns läger.

Lyssna på avsnittet här.

Behöver du prata med någon?

Har du en förälder som har ett missbruk, mår psykiskt dåligt eller utsätter dig för våld? Vi finns här för att hjälpa!

hitta hjälp här
Podden
Maskrosbarnpodden, Maskrosbarn
Podden Rättigheter

Att leva i en hederskontext

Vad innebär hedersrelaterat våld och förtryck, hur kan det ge sig uttryck och vilken hjälp finns det att få? Malin och Leymuun från Elektra på Fryshuset gästar månadens avsnitt av podden. Elektra arbetar för ett samhälle fritt från förtryck, våld och andra kränkningar. De stöttar ungdomar som lever i en hederskontext och arbetar förebyggande med ett aktivt påverkansarbete. Lyssna och få svar på avsnitt #44 av Maskrosbarnpodden här eller på andra ställen där poddar finns! Vill du veta mer om Elektra? Läs mer om deras verksamhet här.

Läs mer här
Podden
Podden Maskrosbarn 15 år Vi på Maskrosbarn

Maskrosbarn fyller 15 år!

Maskrosbarn fyller år och det firas med ett extra poddavsnitt! Helen bjuder in Therese och Denise, Maskrosbarns grundare, för att prata om hur det gick till när Maskrosbarn startades, varför de identifierar sig som maskrosbarn och vad som har hänt sedan starten för 15 år sedan. Hurra! Lyssna på Maskrosbarnpodden här.  

Läs mer här
Podden
Maskrosbarnpodden, Maskrosbarn
Podden Föräldrar Maskrosbarn Missbruk

När jag fick stöd från Maskrosbarn

Helen träffar Linn som tidigare fått stöd från Maskrosbarn. Linn delar med sig av sin historia, men också om sina erfarenheter av att ta stöd från oss. Hur går det egentligen till? Och vad är det bästa med våra stöd? Lyssna på podden här eller där poddar finns sök på Maskrosbarnpodden! Vill du läsa mer om våra aktiviteter? Gör det då här!

Läs mer här