JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Present vid skolavslutning

Ge bort ett gåvobevis som julklapp vid skolavslutningen och visa din uppskattning till läraren, pedagogen, förskolepersonalen eller fritidsledaren.

Ge bort ett gåvokort

Ge en avslutningspresent som bidrar till fina julminnen

Det är enkelt! Välj mellan olika motiv, skriv in din personliga hälsning och få gåvobeviset levererat via post eller e-post. Genom att beställa ett gåvokort från Maskrosbarn är du med och förändrar barns framtid!

För en del barn med svåra hemförhållanden kan skolans personal vara de enda trygga vuxna i barnets närhet. Tack vare ditt bidrag kan vi finnas där för de barn som behöver stöd under jullovet när skolan och fritidsaktiviteterna håller stängt. Vi julpysslar och bakar på våra ungdomsgårdar och vi förbereder inför jullovsläger så att barn kan få komma bort över julafton. Vår chatt kommer hålla extra öppet och vi ger julklappar till alla barn som går i ett stöd hos oss.

Läs mer om vad vi gör för barnen runt jul.

Köp ett gåvokort.

Min lärare märkte att något var fel så då satte hon sig och pratade med mig i ett enskilt rum. Det var då som tårarna bara sprutade ut, jag bröt ihop o min fasad föll ner. /Ungdom