ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

STÖTTA OSS

Bli företagspartner

Bli företagspartner och var med och långsiktigt förändra levnadsvillkoren för barn som lever i svåra familjeförhållanden.

Som företagspartner är ni med och förändrar barns liv och får samtidigt en möjlighet att samlas kring en viktig samhällsfråga som stärker ert varumärke, engagemang och företagskultur.

Ert stöd behövs

500 000 barn i Sverige har en förälder som har ett missbruk, mår psykiskt dåligt eller som utsätter dem för våld. Dessa barn löper stor risk att utveckla ett eget missbruk eller psykisk ohälsa och de är även överrepresenterade bland de elever som går ut grundskolan utan gymnasiebehörighet.

Vi på Maskrosbarn vet att med rätt stöd och kvalitativa insatser ges de här barnen möjlighet att bryta sitt sociala arv och forma sin egen framtid. Läs mer om vårt arbete här.

Ett partnerskap med Maskrosbarn innebär att ni är med och långsiktigt förändrar levnadsvillkoren för barn som lever i svåra familjeförhållanden. Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt partneravtal med gemensamma aktiviteter så som kampanjer, produktsamarbeten och föreläsningar. Vi har många exempel på lyckade aktiviteter som vi har genomfört tillsammans med våra partnerföretag.

 

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill veta mer om våra företagssamarbeten och partnerskap? Kontakta då vår samarbetsansvarige  Henrik Carpelan så berättar han mer henrik@maskrosbarn.org, 073-516 58 75.

Stort tack till våra företagspartners
som är med och möjliggör vår verksamhet!

Huvudpartner
Företagspartners
Företagsvänner
Stiftelser