JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Välkommen på diskussionskväll med placerade barn

Den 22 april kl. 16.00-18.00 bjuder Maskrosbarn tillsammans med ungdomar in dig till en diskussionskväll om placeringar.

Alla barn har rätt till ett tryggt hem. Men idag ser det inte ut så. Det finns stora utmaningar när det rör placeringar av barn och unga.

Under det senaste året har vi arbetat tillsammans med våra ungdomar kring frågor som rör barns delaktighet i samband med placering. Barnen har utformat förändringskrav, tagit fram en utbildningsfilm och skapat Barnrättsboxen för placerade barn – ett samtalsstöd för socialsekreterare. Ungdomarna i vår verksamhet sitter på kunskap och erfarenheter av placeringar som är oerhört viktiga för hur vi kan göra familjehemsvården bättre.

Besök oss för att diskutera med ungdomarna och ta del av deras berättelser och kloka idéer. Vi har under flera år samverkat med staden på ett lyckat vis och det vill vi gärna fortsätta med. Därför deltar även advokat Amir Daneshpip som är kunnig inom området samverkan mellan kommun och civilsamhälle. Amir svarar gärna på frågor som rör samverkansmodeller och avtalsformer.

Tid: 22 april kl. 16.00-18.00
Plats: Maskrosbarns kontor på Sten Sturegatan 36, Göteborg
Sista anmälningsdag: 20 april

Vi bjuder på fika – varmt välkommen!

Genom att skicka in formuläret godkänner du vår integritetspolicy.

Frågor?

Kontakta gärna mig!
Visa fler