ÄR DU UNGDOM OCH HAR DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS!

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Starta en egen insamling

Det finns två olika sätt att starta en insamling på. Det ena sättet är vår plattform för egna insamlingar. Det andra är genom vår Facebooksida.

Starta en egen insamling och engagera dig och dina vänner! Att starta en egen insamling är ett roligt sätt att bidra till Maskrosbarns arbete och du kan enkelt hålla dig uppdaterad kring hur det går för din insamling då flödet av gåvor visas i realtid.

Tips och råd för din insamling

Berätta din historia

Berätta gärna varför du valt att starta en egen insamling till förmån för Maskrosbarn. Brinner du för barns rättigheter? Har du en särskild relation till Maskrosbarn? Är du själv ett maskrosbarn och önskar att vi fanns där för dig när du var liten? Anledningarna kan vara många, dela gärna med dig om varför vårt arbete är viktigt för dig!

Ladda upp en bild eller video 

Ladda gärna upp en bild eller video som gör att insamlingen förknippas med dig.

Dela din insamling 

Dela gärna din insamling i ditt nätverk genom sociala medier eller mail. När fler får veta att du startat en insamling är sannolikheten större att den växer!

Uppdatera dina vänner och givare hur det går

Tacka dina givare som bidragit till insamlingen och uppdatera dem hur det går under tiden. Berätta gärna för dina givare när insamlingen är avslutad och hur det gick.

Starta din insamling här.