JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Du är perfekt

Här kommer en av mina favoritdikter, som jag vet är en av många maskrosbarns favorit! Det är budskapet som jag vill skicka med er över helgen!

Du är perfekt

Har du förstått det ännu? Du är född unik och helt perfekt som du är och ingenting du gör eller säger kan ändra på det. Du behöver bara öppna ögonen och se din egen storhet.

Välja att se din storhet, istället för din litenhet. Hur kan jag säga så? Vi har väl alla fått olika mycket av livets gåvor?

Ja, just det, vi är alla olika – för att det är tänkt så! Jag har just de talanger och gåvor som jag har fått av en särskild anledning. Så är det i min värld. Välkommen hit! Det är spännande och berikande att se på livet så.

Vi har alla en uppgift och vi är helt perfekta för just den uppgiften. Så titta inte för mycket på andra (annat än för inspiration), utan sök inåt, för att hitta just din uppgift, den som du är skapad för. Den som du är perfekt för. Då faller alla bitarna på plats.

Välkommen hem.

Behöver du någon som förstår?

Alla som jobbar i stöd hos oss har själva erfarenhet av att växa upp med svåra hemförhållanden. Att ta kontakt med oss är ett första steg till att få hjälp och börja må bättre. Du är inte ensam!

hitta hjälp här