JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/users/maskrosbarn/apps/maskrosbarn/public/wp-content/themes/maskrosbarn/blocks/block-hero.php on line 9

Den här boken handlar om mig och mina känslor av att växa upp med en mamma som hade ett alkoholmissbruk och som var psykisk sjuk. /Therése Eriksson, grundare av Maskrosbarn.

Vi har ju hemligheter i den här familjen – Therése Eriksson

Maskrosbarns grundare Therése Erikssons debutbok finns nu i ny upplaga! Med utgångspunkt i sina dagböcker skriver Therése om hur det är att växa upp med en missbrukande och psykiskt sjuk förälder. Syftet med boken är att visa att man kan må bra, trots att man mått dåligt under sin uppväxt.

”Du kanske kommer känna igen dig i mina känslor eller händelser som jag varit med om. Även fast jag beskriver olika saker som har varit väldigt jobbigt och svårt, så hoppas jag att det får dig att känna dig mindre ensam. Många andra har varit med om liknande saker som du.”

Boken går tyvärr inte att köpa i butik.