Ungdomsgård

 
Malmö

Torsdagsmys är Maskrosbarns egen ungdomsgård som vi har varje torsdag mellan 16.30 – 20.30. Ungdomar, ledare och ungdomsledare träffas, äter middag tillsammans och gör olika roliga aktiviteter! Ofta håller vi till i Maskrosbarns lokaler, där vi t.ex. spelar spel, har spa-kväll, bakar, pysslar, får besök av någon hemlig gäst eller kanske bara ser på film. Ibland gör vi saker ute på stan, t.ex. äter på Taco Bar, går på bio, testar klättring, går på teater eller har picknick.

Torsdagsmys är en bra och rolig aktivitet där du kan lära känna oss, göra roliga saker tillsammans och få veta mer om vad du kan göra på Maskrosbarn. Och framför allt träffar du andra ungdomar och flera ledare som också har en förälder som mår psykiskt dåligt eller har ett missbruk.

Vissa av ungdomarna som kommer på torsdagarna har varit hos oss på läger, chattat med oss eller kanske gått hos vår kurator. Och några - kanske precis som du - kommer för allra första gången till oss! En del tycker att det är läskigt att komma själv för första gången, men på att alla har varit nya någon gång. :) Om du vill så kan vi ses innan så att du får veta mer om oss och vilka som är med på  torsdagarna. 

Alla aktiviteter och deltagande på Torsdagsmys är gratis. Vi har även bussbiljetter så att du kan ta dig hem på kvällen om ditt busskort har slutat gälla.

Torsdagsmys är för dig som är mellan 13 och 19 år. Det enda du behöver göra för att komma är att ta kontakt med oss och säga till att du vill komma! Du kan skicka ett sms, maila eller ringa. Hoppas vi ses! :)

Chat
öppnar om:
  18 h 58 min