Chatt

 
Hela Sverige
Chatten är stängd öppnar om:
  18 h 42 min
Chatten är vanligtvis öppen måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag klockan 20.00-22.00, men ibland kan schemat ändras.

På chatten kan du ta upp det som du tycker är viktigt – inga problem är för stora eller för små - och du är alltid anonym.

Vi kan tipsa dig om vart du kan vända dig för att få stöd i den staden som du bor i. Du kanske vill prata med någon om hur våra lovläger fungerar, hur man kan hitta sätt att klara av skolan på när det är jobbigt hemma eller hur man pratar med sin kompisar om sin situation. Eller så vill du prata om något helt annat. Chatten är till för dig.

Vi som chattar med dig har själva vuxit upp med föräldrar som dricker för mycket eller mår psykiskt dåligt och förstår hur det kan kännas.

Vad innebär det att vara anonym?

Du som ungdom kan vara anonym när du chattar med oss på Maskrosbarn. Att vara anonym betyder att vi inte vet vem du är som skriver till oss om du inte berättar det. 

Om det är viktigt för dig att vara anonym, tänk på att din mailadress inte avslöjar vad du heter eller att du berättar saker om dig själv som är unika och gör så att vi skulle kunna få reda på vem du är. Om du lever i en väldigt utsatt situation där du till exempel blir utsatt för våld eller sexuella övergrepp så kommer vi att behöva göra en anmälan till socialtjänsten om vi kan identifiera vem du är.

Kontakt på annat sätt

För dig som hellre vill maila oss går det alldeles utmärkt. Maila mail@maskrosbarn.org.

Chat
öppnar om:
  18 h 42 min