HAR DU DET JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Maskrosbarn logotyp
STÖTTA OSS

Present till lärare på skolavslutningen

Ge bort ett gåvobevis som sommarpresent vid skolavslutningen och visa din uppskattning till läraren, pedagogen, förskolepersonalen eller fritidsledaren.

Ge en avslutningspresent som bidrar till fina sommarminnen

Det är enkelt! Välj mellan tre olika motiv, skriv in din personliga hälsning och bestäm om du vill ha gåvobeviset levererat digitalt eller via post.  Genom att beställa ett gåvobevis från Maskrosbarn är du med och förändrar barns framtid.

För en del barn med svåra hemförhållanden kan skolans personal vara de enda trygga vuxna i barnets närhet. Tack vare ditt bidrag kan vi finnas där för de barn som behöver stöd under sommarmånaderna när skolan och fritidsaktiviteterna håller stängt. Hos oss kan barn få fina sommarminnen, chans att göra roliga sommaraktiviteter och stöd från trygga vuxna. Under sommaren arrangerar vi läger för barn från hela Sverige, gör roliga aktiviteter på våra fritidsgårdar i Stockholm, Göteborg och Malmö och håller våra digitala stöd öppet som vanligt.

”Min lärare märkte att något var fel så då satte hon sig och pratade med mig i ett enskilt rum. Det var då som tårarna bara sprutade ut, jag bröt ihop o min fasad föll ner.”

Hylla skolpersonalen vid sommaravslutningen

Beställ en sommarpresent som ger glädje för flera! Skicka en personlig hälsning till den du vill hylla eller tacka och bidra samtidigt till att barn med svåra hemförhållanden får stöd under sommarlovet.