JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Hylla personalen vid skolavslutningen - köp ett gåvokort

Ge bort ett gåvokort som sommarpresent vid skolavslutningen och visa din uppskattning till läraren, pedagogen, förskolepersonalen eller fritidsledaren.

Köp en uppskattad sommarpresent som ger glädje för flera!

Ge bort en gåvokort till den du vill hylla eller tacka och bidra samtidigt till att barn med svåra hemförhållanden får stöd under sommarlovet. Det är enkelt! Välj  motiv, skriv in din personliga hälsning, ange vilket belopp du vill skänka till vår verksamhet och bestäm om du vill ha gåvokortet levererat digitalt eller via post.

Beställ gåvokort

Ge en avslutningspresent som bidrar till fina sommarminnen

Genom att beställa ett gåvokort från Maskrosbarn är du med och förändrar barns framtid. För en del barn med svåra hemförhållanden kan skolans personal vara de enda trygga vuxna i barnets närhet.

”Min lärare märkte att något var fel så då satte hon sig och pratade med mig i ett enskilt rum. Det var då som tårarna bara sprutade ut, jag bröt ihop o min fasad föll ner.”

Tack vare ditt bidrag kan vi finnas där för de barn som behöver stöd under sommarmånaderna när skolan och fritidsaktiviteterna håller stängt. Hos oss kan barn få fina sommarminnen, chans att göra roliga sommaraktiviteter och stöd från trygga vuxna. Under sommaren arrangerar vi läger för barn från hela Sverige, gör roliga aktiviteter på våra fritidsgårdar i Stockholm, Göteborg och Malmö och håller våra digitala stöd öppet som vanligt.

Beställ ett gåvokort här.