JOBBIGT HEMMA? CHATTA MED OSS SÖ-TO kl. 20-22

Var med och fira Maskrosbarn 18 år!

I oktober är det 18 år sedan barnrättsorganisationen Maskrosbarn grundades. Vi har sedan starten stöttat tusentals barn som vuxit upp med svåra hemförhållanden.

Bidra till vår födelsedagsauktion - gör skillnad i barns liv!

Nu har ni chansen att på ett enkelt och roligt sätt bidra till vår verksamhet så fler barn kan få stöd för sin situation. För att fira vår 18-årsdag håller vi en födelsedagsauktion på Tradera där intäkterna går till vår verksamhet. Vi söker nu produkter, tjänster och upplevelser till auktionen*.

Alla bidrag kommer delas i våra sociala medier och ni som företag får färdigt material  av oss som ni själva kan dela i era egna kanaler för att visa att ni stöttar Maskrosbarn. Auktionen på Tradera startar i mitten av oktober och pågår i 2 veckor.

2022 samlade auktionen in hela 70 121 kr – i år ska vi såklart slå den summan tillsammans!
Förra årets auktioner: Brunch med Anders Bagge – Weekend på Hotell Kung Carl – Originalverk av illustratören Marcus Gunnar Pettersson från Morfar flyttar in – Konstverk av Paulina Nordström – Kontinentalsäng från Strömsholm beds – Sängkläder från Stömsholm beds – Pippivattenkoktare – Middag och övernattning på Två små svin i Trosa – Exklusiv klippning samt produkter från George Klipp – Signerat fjärilsprint av Göran Liljeberg.

Kontakta Sara Rosenstam sara@maskrosbarn.org eller Linn Stålberg på Fleet Fox Studios linn@fleetfoxstudios.com för att vara med och bidra!

*Vi förbehåller oss rätten att välja ut bidragen till auktionen. Traderas provisionsavgift och eventuella andra avgifter dras av från vinnande bud. Donerande företag ansvarar för eventuell leveranskostnad till vinnaren. Maskrosbarn och Fleet Fox Studios står för all administration av nätauktionen samt kommunikation med vinnarna. 

Om Maskrosbarn

Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som sedan 2005 arbetat för att förbättra levnadsvillkoren för de 500 000 barn i Sverige som har en förälder med missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Vi tror på långsiktiga stöd och stöttar barn från 13 år och hela vägen ut i vuxenlivet.

Vi erbjuder flertalet stödprogram i Stockholm, Göteborg och Malmö samt tre olika stöd på riksnivå. Hos oss får barnen stöd av trygga vuxna, en gemenskap och verktyg att hantera sin situation. Alla stödpersoner  hos oss delar erfarenheten av att växa upp under svåra hemförhållanden.

I år fyller vi 18 år som organisation och når därmed myndighetsåldern! Med det stannar vi upp och reflekterar över hur otroligt långt vi tagit oss på dessa 18 år. Idag är vi en väl etablerad barnrättsorganisation som stöttat 1000- tals barn genom åren, fått igenom viktiga politiska beslut och utbildat 10 000- tals vuxna som arbetar med barn som har det svårt hemma. Men vi vill också stanna upp och lova oss själva och alla barn vi jobbar för att fortsätta lyssna på dem och deras erfarenheter. Vi är en organisation skapad av och för ungdomar och hur mycket vi än växer kommer vi aldrig börja vuxengissa. Vi kommer på barnens uppdrag fortsätta att bedriva ett kunskapshöjande arbete med syfte att se och upptäcka barn som far illa hemma samt ett påverkansarbete för att förbättra lagar, processer och system som berör barnens möjlighet till ett bättre liv. Alltid med barnens röster och erfarenheter som grund.

Ge en företagsgåva

Har ni inte möjlighet att skänka en produkt eller tjänst till auktionen? Ge en företagsgåva och var med och bidra till att fler barn med svåra hemförhållanden för stöd för sin situation.

Ge en gåva